Hei.

Uusi vuosi, uusi blogi. Olen jo pidemmän aikaa ajatellut blogin perustamista, nyt kun äitiyslomakin kolkuttelee ovella, aika tuntuu mahtavan otolliselta.

Kuka?

Nelisa on 31-vuotias boheeminpuoleinen ihminen, koko ikänsä Suomen pääkaupunkia asuttanut, nyttemmin Mäntsälään maalaistunut. Olen käsityöammatissa ja näemmä myös ikuinen opiskelia, taideaineita tällä hetkellä. Käsillä tekeminen on pakko josta saan elämääni iloa ja nautintoa, pienikin näpertely riittää.

Ketkä?

Perheeseeni kuuluu rakas tuore aviomieheni ”Laban”, naimisiin karkasimme vasta tällä viikolla. Lisäksi minun lapseni Eeti ja Elmo ja aina silloin tällöin tyttäreni Tinka, joka asuu virallisesti isänsä luona. Lisäksi perheessämme eletään jännittäviä hetkiä koska odotamme ensimmäisen yhteisen lapsemme syntymää, laskettu aika on 13.1. Melkoista uusperhemeininkiä siis.

Missä?

Ostimme viime kesänä vanhan maatilan jonne muutimme asumaan,aika iso hyppy erilaiseen kun aiemmin tottunut asfalttiteitä tallaamaan. Tilamme on rakennettu 1900-luvun alussa, talo on hirsirunkoinen, noin 200 neliötä ja sitä pikkuhiljaa rakkaudella remontoimme. Meillä on myös navettarakennus jossa asustaa kolme vuohea, pihapiirissä pyörii lisäksi kissa ja koira.

Mitä?

Blogiin päivittelen mietteitäni maalaiselämästä, eläimistä, lapsista, kotimme sisustamisesta ja remppaamisesta, käsitöistä ja näpertelyistä, kevään edistyessä puutarhassa möyrimisestä.

Tervetuloa mukaan!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 2 = 4